Follow us
Follow us

Dumma Lina

2013-09-29 # 21:48:59
Jag är så dum som inte ger er uppdatering. Just nu är jag superförskyld och det bara rinner snor som om det var vatten så jag får torka hela tiden...
 
I vilket fall så kan jag inte rida Sirkus förrens på torsdag. Anledningen till det är att vänster framskoär helt fail, och hovis kommer på onsdag... Kommer dock skritta ut imon för han är en boll med massa päls. Och vill inte ha en för stor fetknopp till isis när jag kommer ut. Munkorgen ska på också. Den ska sitta på lite då och då denna veckan. Banta!
 
Vi ses nog imorgon, om jag inte dött ut av min förskylning.
 
¨

Höstig söndag.

2013-09-29 # 14:56:00
Hej alla! Bloggningen har varit rätt nere på senaste tiden men har känt att mitt bloggsug har svalnat rätt mycket för tillfället, blir så ibland tyvärr.. Blir bara ett snabbt inlägg nu då jag inte har tid igentligen.
Var iaf med Syrran i stallet idag. Blev bara en massa mys med Arvur då min syster ville pussa på Mellis lite.
Igår var jag och en kompis på hästloppis! Fick dock inte sålt så mycket så blev lite besviken men fick iaf sålt för 190kr - avgift. Så jag har haft en rolig helg! I fredags så var jag och mamma ute på fotorunda med så kanske bjuder på några bilder nån dag.
 
 
 
¨

Hemkommen från stallet.

2013-09-26 # 18:49:59
Hej! Kom nyss hem från stallet och ska snart äta. Det blev inget ridet utan vi gjorde lite annat skoj. Först så tömkörde jag henne lite med en pall släpandes där bak som vänjning till när vi ska tolka i vinter. Var ju några år sen hon gjordendet så hon var inte helt bekväm med det. Sen körde vi lite annat roligt i gräshagen bredvid stallet. Jo föresten! Lyssnade ni på Linn Olsson och Ebbas podcast? Så grym var den! Fick genast ny motivation. Gå in o kolla på Linns blogg om ni missade den!
 
 
¨

Denna uppdateringen

2013-09-25 # 21:11:13
Igår & idag så har min uppdatering sugit och det är bara synd om Emma, så nu får ni ett inlägg om idag och igår.
Idag:
Idag så flyttade ju Shandy till Hanna. Han var lätt att få in i transporten och han blev genast lugn när han kom in i deras stall. 
Ihopsläppet med Hannas ponny Mario gick superbra och de blev bästisar på direkten. Blev lite bus. Shandy blev ås mycket gladare för han slipper nu sin karriär som ridskolehäst. Äntligen!
 
Och tänk att jag får rida han när jag vill, nästan. 

Igår:
Red Sirkus på banan och red mycket i volter och runt korer. Gjorde lite övningar som jag gjorde i söndags. Han svängde några gånger. En gång kom vi nästan in i stallet, herregud. Men jag klarade det ganska bra. Gick trava lite ockå så jag är nöjd!

Kram på er!
¨

Victoria's Secret.

2013-09-25 # 20:51:43
Idag kom min body mist jag beställde för några dagar sedan! Luktar suupergott! :))
 
/Emma
 
 
¨

Härliga unge.

2013-09-24 # 18:33:00
Idag när jag och Melrós kom upp mot stallet så frågade lilla Selma mig om hon fick hjälpa till med Melrós idag. Och självklart fick hon det, hon är ju helt underbar. Vi fixade iordning henne och sen så frågade jag om hon ville hänga med ut och rida. Det blev bara en liten runda idag för vi hann inte med mer men hon tyckte iaf att det var roligt! 
 
Hon var faktiskt jätteduktig! Kunde tom sitta kvar i traven utan att åka av, såg dock lite skumpigt ut men men jag vet själv hur det är när Mellis alltid ska trava så fort :)
Sa att hon gärna får rida igen och kommer troligtvis hänga med ut på tosdag igen. Känns skönt att kunna ta med henne och rida istället för att jag ska göra det när man igentligen inte orkar. Men hästahopplan måste ju röra på sig och gå rundor är inget för henne ;)
 
Paddocken är också under tillbyggnad nu! Fattar ni som jag har längtat?! I hela 4 månader! :D
Idag när jag kom dit så hade dem satt upp tråd och allt! Tänk så mycket mer vi kan göra nuu, jag kan släppa henne och arbeta henne löst, vi kan tömköra och rida lite mer "ordentligt"! :) 
Längtar mycket nu kan jag säga, sen när jaktsäsongen kommer igen med så kan det vara bra med en paddock! 
 
  
Finaste tjejerna! 
 
 
¨

Seeg måndag.

2013-09-23 # 22:09:20
Heej, äntligen får jag lite tid för att blogga.. Har varit på ridskolan hela eftermiddagen och kvällen och hängt med lite kompisar samt att jag och Marija kollade när Maja red ridlektion. Känns bra att inte vara kvar där längre..
Imorgon så blir det stallet efter skolan med Maja vilket också kommer bli roligt då det var flera veckor sen vi var där tillsammans sist! :)
 
Och på lördag så ska vi på hästloppis i Tvååker, har en massa grejer att sälja! (y) Hoppas iaf jag får sålt på det mesta.. annars så bränner jag upp det eller något..
 
  
 
¨

Joice

2013-09-23 # 16:51:46
Min systers ponny
 
¨

Throwback's Magika #4 - Första tävlingen!

2013-09-23 # 10:17:00
Hehe gud alltså.. Våran första tävling var maskeradhoppningen 2012.. Jag har lite svagt minne om hur det gick osv vilket kanske är bra det.. ;)
Men jag har för mig att det gick bra iaf och vi hoppade 20cm eller nått :') Här hade jag kanske bara haft henne i ca 3 veckor eller något.
 
Det finns faktiskt video på det.. men skippar nog att visa den! Haha..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
¨

Visste ni..?

2013-09-23 # 10:06:00
.. att jag även har en fotoblogg! Tycker att ni ska kolla in den om ni vill se lite fina bilder (y). 
 
 
 
Tryck på bilder för att kolla in bloggen! :)
¨

Sirkus 22 septemer - Camilla kom

2013-09-22 # 21:04:22

Idag kom Sirkus ägare Camilla. Vi fikade och pratade lite och kollade lite på sadlar. 
Hade redan borstat honom när hon kom så han var redan färdig så vi sadlade och tränsade och jag red till banan.

 

Hann inte ens gå in på banan innan problemet kom fram. Det där att han svänger åt vänster och knappt går att få till höger.Så då gick han tillbaka till stallet men han hann inte in i stallet iallafall. Camilla hjälpte mig där och han skärpte sig verkligen då. Sen efter några varv på banan gjorde han så igen och jag fick han till höger själv. Ibland gör han så. FIck lite hjälp ibland när jag verkligen inte fick han till höger. Får så ont i handen och armen.

 

När jag travade så gjorde jag det på en volt, och han skulle gå i en böjning och det gick bra i båda varven. Efter jag ridit på volten ett ta så red jag lite runt korner i trav och efter dem så blev det lit galopp. Funkade bäst i vänstervarvet, han blev för pigg i högervarvet så jag fick sakta av till skritt hela tiden för man måste ju ta om igen så att det inte blir helt knasigt.
Men första gången lyckades jag. Men sen blev det kaos. Så jag tog det i lugn trav.

 

Red sedan runt kornerna i volter och jobbade med böjningen. Gick jättebra. Gjorde endast det i högervarvet men det räckte. Red runt Camilla i en volt med böjning. Skulle travat men han svängde bara då så jag fick kämpa en hel del. Men jag är supernöjd över att det gått så bra idag.

 

Jag måste tro på mig själv att jag kan, vara bestämd mot Sirkus och när han svänger så ska jag alltid svänga han åt höger för han får inte gå iväg.

 
¨

Det kommer inlägg sen.

2013-09-22 # 20:18:55
Har varit i stallet nästan hela dagen så jag skriver efter jag ätit. Bilder kommer också.
För er som inte visste så kom Sirkus ägare och hade lite lektion för mig. :)
¨

Throwback's Magika #3 - Hösten. del 1.

2013-09-22 # 20:00:00
Vi gjorde faktiskt väldigt mycket den hösten,2012. Början var rätt tuff.. Kunde ta ca 10minuter innan jag var uppe på henne för hon vägrade stå still, hon smet bredvid varje hinder även fast det kanske bara var 30cm vilket gjorde mig osäker med även på en sån liten höjd. Hon kunde inte stå ensam i stallet utan att vara superstressad och nervös.
 
Om 2 dagar är det exakt 1 år sedan jag började ta hand om henne. 
 
Här är en video när jag hoppar henne en gång förra hösten. 
Kom ihåg en kväll i September och det var min andra foderhelg..
 
Jag, Maja och några andra från stallet skulle rida ut. I början var jag rätt tveksam till det då jag inte hade en aning hur hon var i skogen, första gången hon var ute i Rydöbruks skogar. Det gick såå bra. Det var sent på kvällen och solen hade börjat att gå ner. Vi traskade över diken, hoppade över stora och djupa vattenpölar, galopperade längs ängar och skrattade som drogade apor. Då, var jag väldigt glad att hon blev "min".
 
Tänkte visa lite bilder från hur våran höst såg ut tillsammans.. kommer flera delar om andra saker vi gjorde förra hösten, som våran första tävling! 
 
FÖRLÅT FÖR KVALITÉN PÅ BILDERNA, men dem är tagna med en digitakamera och resten säger sig själv..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
¨

Gekås.

2013-09-22 # 12:57:46
Idag fick vi ett spontant ryck att åka till Gekås! Köpte mest lite småsaker, men guud vad jag älskar gekås ♥
Kärlek alltså..

Nu ska jag städa och fixa med rummet samtidigt som musiken dunkar i rummet. Blir en bra söndag! (y)
 
 
 
¨

Höstbilder och 10 sanningar om mig.

2013-09-22 # 12:20:00
    
Sånhär söt häst hade jag i fredags!
 
1. Jag har aldrig ätit Nutella..
 
2. Jag har vunnit 16 rosetter under hela min ridskoletid.. jag som inte ens gillar att tävla..
 
3. Jag har en hel stor ask full med hår från Magika, både från svansen, kroppen och manen.. xD
 
4. Mitt rum är fullt med hästbilder på Magika, Melrós och Gubben.
 
5. Har hela 31 bilder på dem som är synliga i mitt rum..
 
6. När jag var mindre hade jag och min kompis en blogg om våra djur där vi låtsades att vi "var" dem..
 
7. Jag har gått på scauterna!
 
8. Har aldrig haft näsblod..
 
9. Jag har ramlat av en stillastående häst..
 
10. Jag har inte varit hos frisören på flera år, dem gångerna jag har klippt håret har jag gjort det själv!
 
 
 
¨

Lugn vecka.

2013-09-22 # 10:05:00
Denhär veckan blir det lugn träning för Melrós. På tisdag så hänger Maja med och rider lite medans jag fotar. Sen på torsdag så blir det bara mys, hon ska få stå inne och bara ta det lugnt utan att ha täcke på sig och äta lite gottit i lugn och ro. Ska också pröva på "point to point game".  Får se om det är något för oss :)
Sen kanske vi skrittar upp till backen nån dag och chillar lite där och äta gräs.
Är inte så sugen på att rida heller, har gjort det så mycket nu på senaste tiden så tror det kan vara bra att vi bara "är" lite.
 
 
 
 
Detta var också vad vi gjorde i fredags. Hon fick beta fritt på stallplanen medans jag fixade i stallet och sen 
körde vi lite pallträning med däck! Förlåt för så dåliga bilder, men har ingen ork till att redigera dem..
 
¨

Vad som hände i fredags..

2013-09-21 # 20:38:00
I fredags så hände något jag verkligen inte är stolt över... 
Jag och Melrós skulle gå rundan runt sjön och sen fika där, hela rundan är 6km och eftersom Mellis var smått grinig när jag skulle hoppa upp som hon hade varit 2 dagar innan så sket jag i att rida utan jag hade på sadeln ändå för att fästa sadelväskan i något. Hon stannade säkert 6 gånger på vägen och vägrade gå och blev helt introvert. Jag försökte att få fram henne genom att vara lugn, bestämd och backa henne, göra volter och ja.. dra fram henne vilket inte gick så vidare bra.
 
Alla dem 6 gångerna fick jag fram henne tills vi kanske var nån km från sjön. Då tvärstannade hon igen och vägrade att gå. Det var omöjligt att få fram henne och redan då var jag ledsen och frustrerad. Vi stod där i säkert 20 minuter för att försöka få fram henne. Men hon visade inget intresse av mig utan försökte bara äta gräs. 
Detta gjorde mig bara ännu mer argare, besviknade och ledsnare och jag fick värsta utbrottet. Jag seriöst hoppade av ilska runt henne och skrek så alla skogens vildsvin säkert sprang åt andra hållet. Som tur har jag en väldigt lugn häst och så trygg i sig själv så hon fortsatte äta och la inget större märke till mig.
 
Och nej, missupfatta mig inte. Mitt raseriutbrott innefattade inte våld av något slag haha men efter ca 15minuter av att försöka draa fram hästjäveln så kanske ni fattar själv hur frustrerad man blir då hon trippade hem väldigt glatt efter 20 minuter.
Det var verkligen inte så jag ville att Mellis skulle se mig. Och vi blev faktiskt vänner igen och allt var lugnt. 
 

Anledningen till varför jag skriver detta är för att jag själv vill kunna minnas det så jag ser till att sånthär aldrig mer händer. Även fast hon ofta kan gå mig på nerverna så älskar jag henne sjukt mycket ändå. Och självklart fattar jag ju att det var en anledning till varför hon stannade oh vägrade gå, även fast jag inte såg det just i det ögonblicket.
 
 
 
 
 
¨

Throwback's Magika #2 - Första foderhelgen.

2013-09-21 # 17:22:20
 
Lördagen 
Detta var första gången Magika skulle bli riden på ca 3 veckor. Hon hade aldrig varit inne i ett ridhus och hade troligtvis väldigt mycket energi. Marija var den som skulle prova henne och om det gick bra skulle jag få sitta upp för att prova och rida igen om henne för att sen bestämma om jag ville bli fodervärd på henne.
Hon var väldigt pigg, väldigt känslig men ändå väldigt duktig även fast huvudet var uppe i taket. Marija prövade alla gångarter medans jag klampade i läktaren. Ingen rekation. 
 
Efter kanske en kvart fick jag hoppa upp. Marija hade mig i longerlinan då vi fortfarande inte visste hur hon reagerade på saker och ting. Och hon var vääädigt pigg, hahaha omg cepepigg!
Men på nått sätt så helt underbar och go. Inte en dag har jag ångrat att jag valde henne.
 
På söndagen så red jag henne igen med Marijas sällskap. Fick pröva galoppen som var... annorlunda..
Har en film från när jag red andra fodervärds helgen och OUCH, fyy vad dåligt jag red. Studsade mer än en studsboll.
Detta var iaf 2a delen om början om våran resa. Andra fodervärdshelgen var såååå mycket roligare. Kommer aldrig glömma den. 
 
 
 
 
 
 
¨

Sirkus hissar

2013-09-21 # 16:53:26
Denna slickstenen från horslyx, med smak av mint!
 
¨

Nya favoriter!

2013-09-21 # 16:46:43
Hittat nya höstfavoriter, och denna gången från HV Polo. Finns på Charlies och ni finner schabraket här och benskydden här.
 
 
599:- för benskyden och 699:- för schabraket. Schabraket finns i både allround och dressyr, det jag visar upp är dressyr.
 
¨

Apache

2013-09-21 # 16:12:00

Apache ♥

e: Gandalf Grå |1988-2011| Ägare Dan & Felicia.A

Apache var min systers foderhäst som jag red ibland. Han var världens goaste ponny, alltid tjock,söt och snäll.
Han fick somna in lycklig sommaren 27/7 2011 och ligger begravd vid mitt stall. En mycket speciell ponny som var mångas solsken när det kändes grått och en trygghet att luta sig mot när saker kändes tungt. 
 
Saknar dig lilla häst ♥
¨

Throwback's Magika #1 - Första synen.

2013-09-21 # 15:30:00
Första gången vi träffades, det var en onsdag och jag skulle ha lektion på ridskolan. Redan innan visste jag att en ny fjording skulle komma och blev då väldigt förtjust på att bli fodervärd då "den". Transporten kom inrullandes på gårdsplanen och ut kom 2 fina fjordingar, ena var Fandango, en fjording som hade stått på ridskolan innan men som var hemma på sommarbete. Och sen kom Magika ut. Redan från första stunden blev jag helt kär, efter all längtan vill man ju bara ha den oavsett vad. Och så kände jag. Jag och min kompis Maja ( Fandangos fodervärd) hade ansvaret för dem, den kvällen. 
 
Vi tog in dem efter ridlektionen och både jag och Maja var helt galet lyckliga. Hon för att hon fick återse hennes fina foderhäst hon hade saknat så mycket den sommaren och jag, för att jag äntligen fick min första foderhäst, som till och med var en fjording. Lycklig kan man säga att jag var.
 
  
1a bilden är tagen dagen efter hon kom, 2a bilden är tagen första kvällen hon hade kommit.

Samma helg redan blev jag fodervärd. Lyckligaste tjejen på jorden.
Fortsättning om 1a helgen som fodervärd kommer!
 
¨

Prövar på en ny grej!

2013-09-21 # 15:18:04
För att få något roligt att blogga om tänkte jag göra n ny grej, nämligen lägga upp olika inlägg om gamla minnen med min förra foderhäst Magika, som jag lämnade innan sommaren. Har jättemånga bilder och videos som jag också kan lägga upp på henne och vi gick igen väldigt mycket.  Skulle det vara intressant? :)
 
 
 
¨

Om Emma & Melros

2013-09-21 # 15:10:19
Jag heter Emma Erlandsson och är 15 år. Fotografering är det jag brinner för och jag älskar att stå bakom kameran. Jag började fota mer seriöst i vintras men är mer inriktad på att fota hästar & dess ryttare. Här hemma bor jag med mina föräldrar, mina 2 marsvin och alla spindlarna i vår källare. När det gäller hästarna och ridningen kan jag uppfatta mig väldigt osäker, Därför är jag glad att jag har Melrós, världens snällaste islandshäst i sina gamla dar som kan lära mig mycket om livet. Jag hatar att tävla, träna och allt detdära som tillhör. Däremot älskar jag att tölta i skogen, trickträna och bara njuta.
 
 
 

 
Detta är Melrós frá Oslandi. Hon är en islandshäst på snart 20 år. Hon är en mycket snäll och trygg häst som älskar allt som går att äta. Hon är väldigt känslig i ridningen men världens segaste på marken. Hon är en väldigt smart och klok häst som förbaskat vill jävlas med mig ibland, eller bara lära mig ett och annat om livet.
 
 
 
¨

Om Lina och Sirkus

2013-09-21 # 13:44:43

Mitt namn är Lina Green och jag är 12 år. Jag bor i en stad i Småland som heter Vetlanda med min familj. Mina intressen är hästar och då ridning men också bloggning, fotografering och att designa.

Jag har ridit sen jag va 3 år, men alltid trixat och grejat med dessa underbara djur som kallas häst. Och sen dess alltid älskat hästar.

 

 

Sirkus från Tuvadalen

e:Hlekkur frá Hofi u:Gola från Emelieborg  ue: Litur frá Kletti 

Islandshäst född -021 Ägare: Camilla W

Sirkus är en islandshäst född 2001. Sirkus är en mycket känslig häst i ridningen, en riktig pärla. Kanon i all hantering. Riden engelskt, enligt nh-principen, western, trail, hoppat terräng m.m. Dock inte typiskt islandshästriden och har inte blivit töltsatt ordentligt pga ointresse hos ägaren men jag tänkte jag skulle försöka plocka fram den med lite hjälp! Sirkus står stilla lös i stallet, oberoende av andra hästar och är snabb som en vessla i galoppen i skogen.


Shandy Shot 
e Linksbury Royalist ue Dark Shade
Jag tar även hand om en valack som ska flytta från ridskolan, han är såld till min kompis och jag hjälper henne med honom då och då.
 
Shandy var min sköthäst först och även en favorit. Men nu beslöt ridskolan för att sälja honom och min kompis köpte honom. Så jag ska då rida honom ibland och jobba upp hans rygg. 

Min egna blogg: http://linaoshandy.blogg.se/

 
¨

NY DESIGN

2013-09-20 # 21:38:41
Ny design läggs in, snart säter  vi igång på riktigt!
¨

Markarbetes lektion på Diego

2013-09-18 # 21:01:23
Idag stod det markarbete på schemat på ridslektionen. Red Diego och det gick rätt så bra.
 
Först arbetade vi med längre trav och kortare trav. Och det gick faktiskt riktigt bra eftersom Diego är så lätt att släppa iväg utan att bli för pigg.
 
Sen arbetade vi på volterna och på ena volterna var det tre cavaletti och tre travbommar. Jag fick börja med cavalettibommarna och det gick jättebra. Vi hade trav i nedsittning på slutna delen och galopp efter ett tag. Diego var väldigt duktig och vi styrde över cavalettibommarna varje gång.
 
På andra volten med travbommarna gick det mindre bra. Fick knappt plats(!!) och galopperade bara tre gånger.
Himla irriterande för jag fick avbryta tills vi skulle avbryta övningen och bara trava på volten. Hängde på då och det gick inte heller så bra. Fick sakta ner hela tiden, vända om, sakta ner... Och det var inte så kul.
 
Men jag är nöjd för i början gick det ju bra.
 
Sry för min uppdatering, har inte haft det så bra med Sirkus de senaste dagarna.
¨

Tillbaka!

2013-09-14 # 22:28:18
Heej alla! Min bloggpaus är slut för tillfället och är nu tillbaka och bloggar här igen! :) Idag var jag inne lite snabbt på hööks och köpte en ny röd grimma till Melrós samt lite hestgådiis då. Grimman var jättefin och kan fota den imorgon när jag har provat den.
 
Men vi höres! Ska försöka fixa lite roliga inlägg framöver, ha det bra!
 
 
¨

Bloggpaus...

2013-09-07 # 23:18:01
Japp rubriken stämmer, Emma & jag(Lina) tar blgogpaus. Men bara till den 16 septemper på måndag vecka 38 så ni kan hålla er lugna för då kommer en massa av roliga inlägg med fina nya bilder och allt.
Eftersom vi båda inte hinner med Melsir just nu, men vi ska fortsätta så att ni vet det.
 
Fina Emma & fina Melrós får stå för denna ifna bilden i detta inlägget. 
 
Kram på er alla!
¨

Gud vad dålig jag är på att uppdatera.

2013-09-05 # 21:43:32
Haha, har helt glömt bort melsir nu alltså. Rätt jobbigt att planera olika inlägg till både min vanliga blogg och denhär. Därför har det blivit rätt dålig uppdatering här vilket är väldigt tråkigt.. Har ändå inte så mycket roligt att säga tyvärr heller. Men imorgon ska jag till Mellis iaf! Kravlös ridning i skogen blir det (y). Har hittat en ny ridväg med som jag ska testa! :)
 
 
En bild på mig och min gamla sköthäst magika. Tyvärr får jag inte upp fler bilder för att blogg.se dampar
aaaah har typ varit såhär hela dagen..
 
¨

Ingen träns. Ingen sadel.

2013-09-03 # 20:33:08
 
¨

Ridning efter en lång skoldag.

2013-09-03 # 19:25:49
Hej alla! Kom nyss hem från stallet efter en liten ridtur på pållen. Blev den vanliga ridturen runt stallet för det är nästan det man hinner och orkar efter en lång skoldag. Bättre att passa på att rida en långritt i helgen istället ju! :)
Blev dock att rida i skolkläderna idag för jag hade glömt att ta med mig ridkläderna.. obekväämt.
Efter ridningen har vi börjat "leka" lite, gör lite inkallningar i paddocken och lite sånt. Idag kom hon faktiskt in så fort jag bara vinkade in henne och hukade lite på mig. Framsteg! Idag försökte hon dock vända väädligt många gånger när vi var ute och red, vilket var lite störande. Men får hoppas att det går bättre nästa gång. 

Har iaf märkt att hon lyssnar bättre på repgrimman än med sidepullet! Vilket är bra, så blir väl att rida med det nu ett tag framöver som avbyte lixom :)
Lite senare ska jag nog ut och springa en runda, men måste bli klar med läxorna först tyvärr..
Imorgon är det frilufsdag, så då ska vi vara ute och vandra hela dagen.. skitkul verkligen. Men skippar iaf alla tråkiga lektioner så på så sätt är det ju positivt.
 
 
¨

Ingen sadel. Inget träns.

2013-09-01 # 21:33:32
Hejsan!
 
Dagens ridpass innehöll ingen sadel, inget träns. Utan repgrimma och ledrep. Red alltså barbacka med repgrimma. Han gick jättebra, gjorde mycket halter och övergångar och travade rätt mycket. Testade faktiskt galopp två gånger och det gick superbra så jag är jätteglad. Mamma fotade lite under passet men inte hela men hon tog lite travbilder innan hon gick.
 
¨
RSS 2.0